Download CRT Rindu Di Jiwa dan jom bercuti

Bismillah… Assalamualaikum dan salam sejahtera kesayangan NA. Semoga anda dalam perlindungan Allah sentiasa walau di mana jua berada. InsayAllah… Cinta tiga segi itu memang ada. Kebiasaannya terjadi di antara dua sahabat yang memendam atau menyembunyikan perasaan masing-masing sehinggalah muncul yang ketiga, iaitu kekasih salah seorang itu. Boleh jadi lelaki dan perempuan. Seperti apa yang dilakonkan … Read More

Lirik Izinkan – Heliza & Hazwani Helmi

Bismillah… Assalamualaikum dan salam sejahtera kesayangan NA. Salam ceria dan salam motivasi. Semoga anda semua berada dalam keadaan baik-baik saja hendaknya. Kehidupan ini umpama sebuah perhitungan. Ya, perhitungan dalam mencari dan mengumpul amal kebaikan. Setiap manusia ini tidak pernah sempurna. Semua buat silap. Semua ada khilaf masing-masing kecil atau besar. Tak perlu menuding jari pada … Read More

UNIC Seindah Sabar Lirik

Bismillah… Assalamualaikum dan salam sejahtera kesayangan NA. Salam Jumaat juga muslimin muslimat seantero dunia yang sentiasa mengikuti blog NA. Tq so much, terharu sangat, sobs T___T Ujian yang datang bukan untuk ditangisi, diratapi, dipersoal kembali kenapa kita diduga seberat ini? Aku tak kuat Ya Allah, aku tak mampu nak hadapi semua ini. Ok, sebelum tu … Read More

Lirik lagu Hentikan Rindu Ini

Bismillah… Assalamualaikum dan salam sejahtera kesayangan NA. Ha, penghujung Oktober ni kita serikan sejenak dengan bait-bait lirik lagu bermakna sikitlah. Sekadar merasmikan domain baru sendiri ni kannn 😀 Mana tahu lepas ni, makin bertambah lirik-lirik lagu best yang akan dikongsikan nanti. So, check it out! Tunggu update seterusnya pulak ye. Almaklumlah, nama pun penulis, setiap … Read More

Nabila Razali – Pematah Hati Lirik

Bismillah… Assalamualaikum dan salam ceria kesayangan NA semua Woot …woot… ada yang sedang patah hati ke sekarang? Ke frust menonggeng sebab tak dapat miliki hati si dia? Eh, macam kena pulak dengan single terbaru Bella ni kan, Pematah Hati yang muziknya sangat unik dengan bait-bait lirik yang sesuai ditulis dan dinyanyikan ini macam ada sesuatu … Read More

Neelofa, Ikon Usahawan Wanita Popular

Neelofa, Ikon Usahawan Wanita Popular

Bismillah,   Assalamualaikum dan salam sejahtera. Salam 15 Ramadhan khusus pembaca muslimin dan muslimah NA yang mengikuti pembacaan korang tak kira di pelusuk mana berada sekalipun. Thanks and so terharu sangat, sobs T_T         Ok, bercakap pasal Neelofa atau Lofa, mesti dah terlintas dalam fikiran. Oh yang pengasas Naelofar Hijab tu kan. … Read More

Emage Style Empowerment

Emage Style Empowerment

Bismillah… Assalamualaikum dan salam sejahtera kesayangan NA semua, Allahumma Soibban Naffi’an. Ya Allah, jadikanlah hujan yang turun membasahai seluruh muka bumiMu ini dipenuhi dengan barakah dariMu dan selamatkanlah penduduk Islam di Syria dan seluruh pelusuk dunia juga. Amin, amin, amin ya robbal a’lamin… Before that, sorry because writing in mix language, haha 😀 . Sometime, … Read More

Kimchi Untuk Awak

Bismillah, Assalamualaikum dan salam sejahtera kesayangan NA… Anneyong haseyo (hello), Eotteoke jinaesimnikka ? (apa khabar?) Je ireum-eun Nisa (nama saya Nisa) Bangapseumnida  (salam perkenalan) semua 😉 Eh, Ke Korean Ke Kita? Ok, sampai sudah Jeju Island ni, sambil makan kimchi pulak kan, hahaha (dalam mimpi, atas flight 😀 ) Hmm, tapi sebenarnya memang ke Seoul … Read More

Chinese New Year Megasales @ www.nile.com.my

Bismillah, Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Gong xi, Gong xi. Happy Chinese New Year pada chinese readers dan wishes of great luck bagi NA untuk win this contest, Aminnn… Lama rasanya tak join mana-mana giveaway, haha   http://www.nile.com.my/page.php?cd=120 Pastu buat ape ea? Eh, kena pilih item la. Hah, 5? Banyaknya 😀 Okay, NA pilih dulu ye … Read More