Biografi penulis

  Bismillah…

  “Seindah kata, secangkir madah, sekelumit bicara...”

NA is short name of Nisa Ahmad. Seorang yg ceria, peramah, cool and easy-going, giler2 and not gila ok :D, sukekan perkara2 positif dan open-mind, tak mudah putus asa, suke berangan setiap masa.

Apa yg dapat dikongsikan adalah sebuah rentetan kisah hidup yg agak panjang di mana NA yg sentiasa diuji, tapi itu semua tak mematahkan semangat pun sebab setiap kejayaan haruslah bermula drpd kegagalan dan setiap kesenangan itu haruslah merasai kesusahan dulu. Sebab itu,  NA sentiasa pujuk hati ni supaya sentiasa sabar dan kuat menjalani kehidupan dan ape yg NA dapat bantu di sini adalah daripada penulisan ni harap dapat memberikan sedikit inspirasi utk anda berjaya dlm hidup. Ini adalah, blog yg ketiga NA tulis selepas yg pertama, Blogspot dan kedua, Joowaal yg sebelumnya, tapi semuanya ade mslh teknikal sikit.

Mulanya, memang main2 jer menulis ni, tapi since ramai yg suke pd perkongsian ni and best frens NA ckp bila nak update new story dlm blog coz lame dah tak menulis, rasenyer hampir berbulan2 senyap tanpa perkhabaran berita. Jadi, NA try semula utk menulis sebab rase hidup ni sunyi dan kosong…kosong…kosong… tanpa blog. Bukan ape, NA rasa masih ramai lagi yg perlukan sumber2 motivasi dan perangsang utk memberikan semangat menempuhi kehidupan. NA bukan pandai atau terror sgt dgn hal2 memotivasikan org ni tapi ini hanyalah perkongsian NA sendiri ikhlas dari hati dan akan turun ke hati kpd korang yg membacanya nanti…

        Lots of hug and love for my beloved readers  <3

Always smiley and thinks positive… 😉

Leave a Reply