Sebuah Pertemuan

Bismillah… Assalamualaikum dan salam sejahtera kesayangan NA yang dikasihi seantero dunia. Semoga dalam rahmat dan perlindunganNYA sentiasa walau di mana jua berada. Aminnn 😉 Terima kasih pada yang sudi menjadi teman, Terima kasih pada yang sudi bersahabat online juga offline, Terima kasih rakan-rakan zaman sekolah rendah, menengah, kolej mahupun universiti, Terima kasih leader-leader, mentor-mentee sudi … Read More

Ainul Mardhiah srikandi wanita terbilang

Bismillah… Assalamualaikum dan salam sejahtera kesayangan semua.     Google Image   Ainul Mardhiah… Sungguh besar semangatmu. Wanita solehah yang menegakkan Islam. Srikandi yang terbilang lagi berani. Wanita idaman lelaki. Bidadari Syurga yang telah disiapkan singgahsananya di sana. Allahuakhbar! Ya Allah, jadikan diriku serta hambamu (para wanita), khusus pembaca blog ini, tak kira di mana … Read More

Lirik Mirwana – Cinta Bukan Mainan

Bismillah… Assalamualaikum dan salam sejahtera kesayangan NA semua. Cinta tak dapat diungkap dengan kata-kata. Cinta juga tak boleh dibeli dengan wang ringgit. Cinta itu tersangat mahal harganya. Sebab itu, cinta bukan senang dimiliki kecuali bila kedua-dua hati saling menginginkannya. Cinta yang suci lahir dari hati yang ikhlas dan tulus. Cinta yang suci adalah bila masing-masing … Read More

Download CRT Rindu Di Jiwa dan jom bercuti

Bismillah… Assalamualaikum dan salam sejahtera kesayangan NA. Semoga anda dalam perlindungan Allah sentiasa walau di mana jua berada. InsayAllah… Cinta tiga segi itu memang ada. Kebiasaannya terjadi di antara dua sahabat yang memendam atau menyembunyikan perasaan masing-masing sehinggalah muncul yang ketiga, iaitu kekasih salah seorang itu. Boleh jadi lelaki dan perempuan. Seperti apa yang dilakonkan … Read More

Lirik Izinkan – Heliza & Hazwani Helmi

Bismillah… Assalamualaikum dan salam sejahtera kesayangan NA. Salam ceria dan salam motivasi. Semoga anda semua berada dalam keadaan baik-baik saja hendaknya. Kehidupan ini umpama sebuah perhitungan. Ya, perhitungan dalam mencari dan mengumpul amal kebaikan. Setiap manusia ini tidak pernah sempurna. Semua buat silap. Semua ada khilaf masing-masing kecil atau besar. Tak perlu menuding jari pada … Read More

UNIC Seindah Sabar Lirik

Bismillah… Assalamualaikum dan salam sejahtera kesayangan NA. Salam Jumaat juga muslimin muslimat seantero dunia yang sentiasa mengikuti blog NA. Tq so much, terharu sangat, sobs T___T Ujian yang datang bukan untuk ditangisi, diratapi, dipersoal kembali kenapa kita diduga seberat ini? Aku tak kuat Ya Allah, aku tak mampu nak hadapi semua ini. Ok, sebelum tu … Read More

Lirik lagu Hentikan Rindu Ini

Bismillah… Assalamualaikum dan salam sejahtera kesayangan NA. Ha, penghujung Oktober ni kita serikan sejenak dengan bait-bait lirik lagu bermakna sikitlah. Sekadar merasmikan domain baru sendiri ni kannn 😀 Mana tahu lepas ni, makin bertambah lirik-lirik lagu best yang akan dikongsikan nanti. So, check it out! Tunggu update seterusnya pulak ye. Almaklumlah, nama pun penulis, setiap … Read More

Nabila Razali – Pematah Hati Lirik

Bismillah… Assalamualaikum dan salam ceria kesayangan NA semua Woot …woot… ada yang sedang patah hati ke sekarang? Ke frust menonggeng sebab tak dapat miliki hati si dia? Eh, macam kena pulak dengan single terbaru Bella ni kan, Pematah Hati yang muziknya sangat unik dengan bait-bait lirik yang sesuai ditulis dan dinyanyikan ini macam ada sesuatu … Read More

Dilema Wanita : Sahabat @ Teman Hidup?

Dilema Wanita : Sahabat @ Teman Hidup?

Bismillah…   Assalamualaikum dan salam sejahtera kesayangan NA semua. Salam kemerdekaan buat Malaysia yang ke-60. Semoga Malaysia terus berada dalam keamanan dan kesejahteraan hendaknya. Amin Ya Robbalamin. Merdeka!Merdeka!Merdeka. Dan, salam aidil adha juga buat seluruh muslimin muslimat dari pelusuk negara yang menyambutnya. Allahuakhbar, Walillah Ilham… Sebenarnya, lama tak menaip entry dan berkongsi dengan pembaca semua. … Read More