Baitul Jannah Laman Carian Jodoh Islamik lagi diyakini

Bismillah… Assalamualaikum dan salam sejahtera pembaca kesayangan NA yang dikasihi lagi diingati. Semoga korang dalam perlindungan serta rahmat dari Allah SWT sentiasa. Cinta dan jodoh. Rasa sinonim saja kan dengan blog NA ni. Mesti ada yang perasan kan. Yela, bila diri terlalu terdedah dengan sosial media ni, semua orang kena layan baik. Sama rata dan … Read More

Abang Nak Tegur 2.0 lirik

Bismillah… Assalamualaikum dan salam sejahtera kesayangan NA semua, Kalau sebelum ini Abang Nak Tegur versi Datuk Sri Aliff Syukri feat Nur Sajat ramai netizen kecam kan. Jadinya, KRU Studio buat yang kedua bergandingan dengan Datin Sri Nur Shahida, isteri beliau sendiri dan mendapat reaksi positif semua yang menonton.     NA tak nak cakap atau … Read More

Sebuah Pertemuan

Bismillah… Assalamualaikum dan salam sejahtera kesayangan NA yang dikasihi seantero dunia. Semoga dalam rahmat dan perlindunganNYA sentiasa walau di mana jua berada. Aminnn 😉 Terima kasih pada yang sudi menjadi teman, Terima kasih pada yang sudi bersahabat online juga offline, Terima kasih rakan-rakan zaman sekolah rendah, menengah, kolej mahupun universiti, Terima kasih leader-leader, mentor-mentee sudi … Read More

Ainul Mardhiah srikandi wanita terbilang

Bismillah… Assalamualaikum dan salam sejahtera kesayangan semua.     Google Image   Ainul Mardhiah… Sungguh besar semangatmu. Wanita solehah yang menegakkan Islam. Srikandi yang terbilang lagi berani. Wanita idaman lelaki. Bidadari Syurga yang telah disiapkan singgahsananya di sana. Allahuakhbar! Ya Allah, jadikan diriku serta hambamu (para wanita), khusus pembaca blog ini, tak kira di mana … Read More

Lirik Mirwana – Cinta Bukan Mainan

Bismillah… Assalamualaikum dan salam sejahtera kesayangan NA semua. Cinta tak dapat diungkap dengan kata-kata. Cinta juga tak boleh dibeli dengan wang ringgit. Cinta itu tersangat mahal harganya. Sebab itu, cinta bukan senang dimiliki kecuali bila kedua-dua hati saling menginginkannya. Cinta yang suci lahir dari hati yang ikhlas dan tulus. Cinta yang suci adalah bila masing-masing … Read More

Download CRT Rindu Di Jiwa dan jom bercuti

Bismillah… Assalamualaikum dan salam sejahtera kesayangan NA. Semoga anda dalam perlindungan Allah sentiasa walau di mana jua berada. InsayAllah… Cinta tiga segi itu memang ada. Kebiasaannya terjadi di antara dua sahabat yang memendam atau menyembunyikan perasaan masing-masing sehinggalah muncul yang ketiga, iaitu kekasih salah seorang itu. Boleh jadi lelaki dan perempuan. Seperti apa yang dilakonkan … Read More

Lirik Izinkan – Heliza & Hazwani Helmi

Bismillah… Assalamualaikum dan salam sejahtera kesayangan NA. Salam ceria dan salam motivasi. Semoga anda semua berada dalam keadaan baik-baik saja hendaknya. Kehidupan ini umpama sebuah perhitungan. Ya, perhitungan dalam mencari dan mengumpul amal kebaikan. Setiap manusia ini tidak pernah sempurna. Semua buat silap. Semua ada khilaf masing-masing kecil atau besar. Tak perlu menuding jari pada … Read More

UNIC Seindah Sabar Lirik

Bismillah… Assalamualaikum dan salam sejahtera kesayangan NA. Salam Jumaat juga muslimin muslimat seantero dunia yang sentiasa mengikuti blog NA. Tq so much, terharu sangat, sobs T___T Ujian yang datang bukan untuk ditangisi, diratapi, dipersoal kembali kenapa kita diduga seberat ini? Aku tak kuat Ya Allah, aku tak mampu nak hadapi semua ini. Ok, sebelum tu … Read More

Lirik lagu Hentikan Rindu Ini

Bismillah… Assalamualaikum dan salam sejahtera kesayangan NA. Ha, penghujung Oktober ni kita serikan sejenak dengan bait-bait lirik lagu bermakna sikitlah. Sekadar merasmikan domain baru sendiri ni kannn 😀 Mana tahu lepas ni, makin bertambah lirik-lirik lagu best yang akan dikongsikan nanti. So, check it out! Tunggu update seterusnya pulak ye. Almaklumlah, nama pun penulis, setiap … Read More